Besparen met bonnen en e-coupons.

“Zin in meer” is de community website voor vrouwen met pit, die The Procter & Gamble Company in augustus 2011 heeft opgestart. Je vindt er artikels en discussiefora over mode, gezondheid, gezin en relatie, eten, koken en meer.

Ieder jaar krijgt een selectie uit het ledenbestand het “Zin in meer” magazine thuisgestuurd. Dit magazine vinden wij natuurlijk interessant omdat het stampvol bonnen zit die fantastische kortingen geven op onze favoriete producten. Om van dit aanbod te kunnen genieten moet je ingeschreven zijn op de website www.zininmeer.be.

De leden van Zin in Meer die dit jaar het magazine kregen kunnen alvast 43 euro sparen. En wie een slag wil slaan wacht met het uitgeven van deze bonnen tot MATCH haar inmiddels vaak beschreven “dubbele bonnen actie” houdt.

Bonnen

8 reacties dusver.

 1. souad aoura says:

  ik ben alle ingeschreven, bij zin in meer,maar ik heb nooit kortijn bonne ontvange!!!!

 2. WDV says:

  Dag Souad

  Ze sturen het magazine niet elke keer naar iedereen, maar een ze maken ieder jaar een selectie uit ledenbestand. (Dat staat te lezen in hun eigen forum). Zo heb ik vorig jaar het magazine ontvangen, maar dit jaar ook niets. Mijn moeder dan weer wel. :-)

 3. dimitri says:

  Klopt WDV, mijn vrouw had dit jaar er ook ééntje gekregen via de post. Altijd leuk als er dan x2 punten zijn bij Match xd!

  • nys says:

   idd ik heb nog nooit bonnen gekregen en sommige van mijn vrienden ontvangen deze 2x raar he

 4. Goethals Kenneth says:

  Ook al ingeschreven en nog nooit geen bons gekregen…
  Spijtig!

 5. fontenoy christine says:

  ben online nog niet ingeshreven

 6. Cuyvers Nadine says:

  Hallo bij ons op het werk zijn er altijd die hun kortings bonnen elk jaar krijgen en ik heb vorige keer heel veel moeite moeten doen en heb ze maar één keer aan gehad dat is echt niet eerlijk verdeeld grtjes

 7. emmely fourmau says:

  Hallo ik had het laatst op mijn oud adres in harelbeke bonnenboekje ontvangen het blaadje truggezonden met nieuw adres maar ik heb het kortingsbonnenboekje sinsdien niet meer ontvangen en vindt dit heel jammer ik was nu gewend en met de goeie aanbiedingen.Dit kan toch niet zijn omdat ik op een ander adres woon dat ik dit niet meer ontvang dat moeten ze zo geen adresveranderingblaadje insteken hopelijk ontvang ik trug.vriendelijke groetjes