Meer

Op Goedkopermetbonnen.com vind je kortingen van 50% en meer, gevonden in folders van diverse grootwarenhuizen ( Carrefour, Delhaize, Albert Heijn, Match, Colruyt, … ) of met diverse kortingsbonnen. Ook vind je hier 100% terugbetaald acties en gratis producten.

Goedkoper met bonnen is een nieuwssite (blog). De berichten staan in chronologische volgorde, van nieuw naar oud.

Elk artikel geeft, indien van toepassing, duidelijk aan tot wanneer de actie loopt of tot wanneer de bonnen geldig zijn. De datum staat tussen vierkante haakjes, [dag/maand] en is “tot en met”.

Op de hoofdpagina ( de pagina die je te zien krijgt wanneer je rechtstreeks surft naar www.goedkopermetbonnen.com ) geeft een samenvatting weer van de laatste artikels, in chronologische volgorde. Soms zijn de artikels te lang om volledig op de voorpagina te verschijnen. Wanneer je op de titel klikt, krijg je altijd het volledige artikel te zien. Je kan dan ook onderaan een reactie achterlaten. Reacties worden altijd geapprecieerd. Tips en nuttige informatie die betrekking hebben op het artikel zijn ook steeds erg welkom in de reacties. Je kan, om te reageren, op de voorpagina ook klikken op de zwarte “bol” met een cijfer in. Het cijfer geeft aan hoeveel reacties er al zijn achtergelaten.

Veel bonnen-plezier!