“Zin in Meer” Leden ontvangen e-coupons

Vrijdag 6 juli ontvingen wij de e-coupons van Zin in Meer. Nieuw is deze keer dat we ze per e-mail kregen in plaats van via de post. Dus moet je wel extra goed opletten bij het printen dat er niets fout loopt, het zijn immers 13 pagina’s. Loopt het toch mis, dan kan je op een linkje klikken “Printproblemen? Mail ons” om hen te verwittigen dat het printen is mislukt).

Ook deze coupons zijn alleen bestemd voor leden. ( lid worden kan hier ).

In april schreven we al over Zin in Meer en lezers die zich toen lid hebben gemaakt ontvangen nu waarschijnlijk* een hele resem fantastische e-coupons/bons.

*Niet iedereen ontvangt deze bons. Zin in Meer bonnen/e-coupons worden altijd verstuurd naar een willekeurige selectie uit het ledenbestand.


Deze lading e-coupons is de moeite:

Diverse was diverse wasproducten (Dasj,Ariel,Dreft) -3€, Lenor -2€, Febreze -0,50€, Antikal -0,50€, Mr Propre -0,50€ ,Mr Propre toiler -0,50€, Swiffer -3€, AmbiPur -2€, Max Factor Lipstick -3€, Olaz -3€, Olaz gezichtsreiniger -2€, Gilette proglide mesjes -3€, Gilette fusion mesjes -3€, Gilette Mach3 mesjes -2,5€, Always -1€, Tampax -2,50€, Oral B, Tandpasta -2€, Oral B tandenborstel -1€, Pantene shampoo -2€, Pantene intensieve verzorging -2€, Head&Shoulders -2€

10 thoughts on ““Zin in Meer” Leden ontvangen e-coupons”

 1. Hier problemen gehad met het afprinten, ik stuur een mail naar het opgegeven adres, maar wat gebeurd er? Ik krijg een mailtje terug ‘mailer deamon’ om te zeggen dat het adres niet bestaat!! Wat nu? iemand een idee of een contact?

 2. Ik heb helaas helemaal niets ontvangen via mail. Nochtans ben ik al maanden lid van zininmeer!

 3. Hou bij dit de prijs van de Duracell batterijen goed in de gaten. Gisteren stond bij Colruyt Duracell Alkaline Batterij Plus Power AA 4st. aan 3 euro per stuk. Ik had een bon van zininmeer (dank u mama) van 3 euro. Dus 1 had gratis geweest.

  MAAR tot 17/07 gaat er 4 euro af bij 2 stuks en 3% erboven op ook nog is

  Waardoor ik nog geld terug kreeg. 🙂

  zijn ook een aantal wasproducten (dreft, dash ecodose) ferm goedkoop in combinatie met deze bonnen en de extra korting. Zo heb ik 4 dozen ecodose aan de prijs van 2 kunnen kopen…

  4 bussen dash vl. wasmiddel marseille ook aan de prijs van 2.

  Enz…

 4. Tuurlijk dat! 🙂 Extra korting is eigenlijk de colruyt zijn manier om hun klanten tegemoet te komen in het hele spaarsysteem/speciale acties van 2+1 gratis in delhaize of carrefour dat zij niet opvolgen enz…
  Je moet wel uw extra korting kaart gebruiken maar normaal gezien zijn er nu aanvraagformulieren met een voorlopige (papieren) extra korting kaart dat je kan gebruiken tot de officiele in de bus zit.

  Je geeft je kaart af + de kortingsbonnen dat je wilt gebruiken. Had een rekening van 278 euro. Met extra korting + bonnekes was het nog maar 143 euro..

  (Bron voor wie er mag twijfelen aan mijn uitleg: ik heb daar 1,5 jaar gewerkt) 🙂 Je kunt wel niet bonnen cumuleren met extra korting telt niet als bon. Dus bonnen + extra korting mag altijd. 🙂

 5. Je kunt wel niet bonnen cumuleren met andere bonnen maar extra korting telt niet als bon* zou die laatste zin moeten zijn

 6. dag ik ben ingeschreven op zin en meer en ik krijg ze thuis opgestuurd maar ik heb ze tot nu toe nog maar 1 x gehad graag zou ik ze meerdere malen willen ontvangen.
  dank u

 7. En waar staat de streepjescode van de bonnen die hierboven vermeld staan? dit kan toch niet gescand worden aan een kassa

 8. @Ilona

  Dat zijn maar voorbeelden. De bonnen zaten in je mailbox als je lid bent van die site én als je in de willekeurige selectie zat.

  PS: Bonnen die je kunt afdrukken zijn meestal persoonlijk en hebben naast de barcode die gescand wordt in de winkel ook een barcode waarmee achteraf gezien worden wie de bon heeft afgedrukt. Die bonnen kan je dan ook maar één keer afdrukken en gebruiken.

Reacties zijn gesloten.