Bonnen van Zin in Meer niet ontvangen?

Zin in Meer is het online platform van Procter & Gamble, van ondermeer de merken Always, Ambi Pur, Ariel, Braun, Dash, Dreft, Duracell, Gillette, head & shoulders, Lenor, Max Factor, Mr Proper, Olaz, Pampers, Pantene, Swiffer, Tampax, Wella.

Om de zoveel tijd geven zij aan een selectie van hun leden een aanzienlijke hoeveelheid kortingsbonnen (per e-mail).

Het enige wat je moet doen om kans te maken op die bonnen, is je inschrijven op het platform (dat doe je hier: www.zininmeer.be en klik op “word nu lid”).

Nu is het een kwestie van geduld en geluk. Omdat het een willekeurige selectie is van hun leden die bonnen ontvangt, bestaat de kans dus dat je er deze keer niet bij bent. Als je geen mail gekregen hebt waarin staat dat je geselecteerd bent, dan ben je er deze keer niet bij. Dat is jammer, maar geen reden tot paniek. De selectie is willekeurig, wat wil zeggen dat je er de volgende keer misschien wél bij bent.

Heb je toch nog vragen, neem dat eens een kijkje op hun Facebook pagina. Misschien staat je vraag er ergens tussen.

Omdat Goedkopermetbonnen een onafhankelijke website is, die geen invloed heeft op de bonnen van Zin in Meer, heeft het weinig zin om ons te mailen. Mocht je toch nog vragen of tips hebben, schrijf ze dan neer in de reacties hieronder

2 thoughts on “Bonnen van Zin in Meer niet ontvangen?”

Reacties zijn gesloten.