Geniet van Extra Kortingen bij Luminus het Hele Jaar Door!

Als klant van Luminus, krijg je niet alleen betrouwbare energievoorziening, maar ook toegang tot een wereld vol unieke kortingen, geweldige promoties en tijdelijke aanbiedingen op je favoriete merken. Dat maakt shoppen niet alleen leuk, maar ook voordelig!

Wat zijn de Luminus Extras?

Luminus Extras zijn exclusieve voordelen die je als Luminus-klant het hele jaar door ontvangt. Deze voordelen variëren van kortingen tot speciale aanbiedingen bij verschillende populaire merken. Het is een manier voor Luminus om dankjewel te zeggen tegen hun trouwe klanten en om het leven een beetje gemakkelijker en goedkoper te maken.

Hoe kan ik profiteren van de Luminus Extras?

Als je een Luminus-klant bent, heb je automatisch toegang tot deze voordelen. Je kunt de huidige aanbiedingen bekijken op de Luminus Extras-pagina.

Wat zijn de huidige aanbiedingen?

Luminus is altijd op zoek naar manieren om hun Extras-voordelen uit te breiden. Daarom vragen ze hun klanten om feedback over welke merken ze graag kortingen zouden zien. Door je mening te geven, maak je ook kans op één van de 250 cadeaubonnen met een waarde van € 25 of € 40 bij Bol.com, GAMMA of Zalando. Deze wedstrijd loopt tot 31 juli 2023, 23u, dus zorg ervoor dat je deelneemt met je klantnummer!

Blijf op de hoogte van de nieuwste voordelen

Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste Luminus Extras-klantvoordelen? Schrijf je dan in voor hun nieuwsbrief. Door je in te schrijven, ga je akkoord met hun privacybeleid.

Luminus is meer dan alleen een energieleverancier. Het is een partner die je helpt om te besparen en te genieten van het leven. Word vandaag nog klant en ontdek de vele voordelen van Luminus Extras!