Delhaize : Cup-a-soup : 100 bonuspunten [30/6]

De nieuwsbrief van Delhaize meldt dat je deze week 100 bonuspunten krijgt ( 500 bonuspunten = bon van 5 euro ) bij aankoop van 2 doosjes Cup-a-Soup. Volgens de mail is de actie alleen geldig deze week, maar het is al vrijdag. (?) <- wordt vervolgd. update: Maandag 25/6 en de actie staat nog steeds op de website van Delhaize met het onderschrift “Enkel deze week”…

zie ook http://nl.delhaize.be/Promoties

Wie nog bonnen heeft van de vorige Cup-a-Soup actie ( geldig tot 30-06-2012 barcode: 982 0651 31 050 8 ) kan eventueel proberen om deze te combineren.

Wedstrijd:
Op de website van Cup-a-Soup kan je dingen naar een reis twv 2400 euro naar London. Tot en met 22 juli wordt om de twee weken een dagtrip voor twee personen weggegeven. Kijk voor de unieke actie-code op de verpakking. Op de website kan je nakijken of je hebt gewonnen: www.cupasoup.be

2 thoughts on “Delhaize : Cup-a-soup : 100 bonuspunten [30/6]”

  1. Toen ik mijn codes voor de Londen-reis wilde ingeven, kreeg ik tweemaal de repliek dat die code reeds was gebruikt of ongeldig. Vorige week kocht ik al 2 pakjes cup-a-soup na een mail dat je bij aankoop van 2 pakjes 1OO pluspunten kreeg. Ook daar kwam niets van in huis. Hoe zit dat eigenlijk met jullie acties?

  2. Beste Irene

    Voor alle duidelijkheid: Wij doen deze acties niet zelf // Dit zijn niet onze acties.

    Goedkopermetbonnen.com is een blog, net als een krant, met nieuws over kortingen, bonnen, e-coupons en acties.

    Als je klachten hebt over een bepaalde actie, neem je best contact op met diegene die de actie organiseert. In dit geval Cup-a-soup. Onderaan hun site, http://www.cupasoup.be/nl/home , vind je een link “contacteer ons”. Klik die en stel je vraag daar nog eens.

    Veel succes!

Reacties zijn gesloten.