Huawei prijzen naar omlaag

Huawei is het laatste slachtoffer in de handelsoorlog tussen de VS en China, met dramatische gevolgen voor het bedrijf. Doordat Google geen zaken meer mag doen met Huawei, mag het ook geen licentie meer verstrekken voor producten zoals Gmail, Google Playstore. Zonder playstore kunnen er geen apps geïnstalleerd worden, tenzij je erg tech savvy bent en weet hoe je die apps kan side-loaden. Ook de nieuwste versie van Android en andere recente updates, kan Huawei niet meer op zijn toestellen aanbieden. Voor de meeste gebruikers is deze telefoon daardoor waardeloos.

Dit is bij vele Belgische en Nederlandse bedrijven, die deze telefoons verkopen, nog niet doorgedrongen. De Huawei P30 Pro wordt hier overal nog vrolijk aangeboden aan €999.. Maar let op onze woorden: Die prijs gaat minstens halveren. Dat zien we nu al bij sommige online retailers in het buitenland. Die zijn wél al aan de afprijzing begonnen: zoals deze P30 Pro voor $679 of omgerekend €453 Euro.

Voor de gewone gebruiker is dit niet interessant, maar voor wie weet hoe hij zijn phone kan ombouwen, is er straks een fantastisch toestel met een uitmuntende camera en prachtig scherm te koop. Let dus in de nabije toekomst op de prijzen.

One thought on “Huawei prijzen naar omlaag”

Reacties zijn gesloten.