Experiment : Sun Budget Pack BON + Bonus punten [2/11]

Sun tablets voor de vaatwasser staan de laatste tijd vaak in promotie. Dat is goed nieuws voor wie zo’n machine heeft én die van het merk gebruik maakt. Een pak van 52 tablets kost gemiddeld 10 euro en de kortingen variëren van 3 tot 4 euro. Tijd om te hamsteren, zou je denken? Als je tevreden bent met 4 euro korting, ja, anders lees verder.

Sun doet zijn best om in de belangstelling te blijven met een zeldzame variatie in acties. Naast de talloze bonnetjes, in de winkel, op de verpakking, in Yunomi, … zijn er de hopen bonuspunten die te verdienen zijn op Sun producten. Met als klap op de vuurpijl die X2 punten-actie van Match, die, gecombineerd met een -4 euro bon, betekent dat je pak Sun tablets GRATIS zou zijn. “Zou zijn”, want dinsdag is het 1 november en zijn alle filialen van Match gesloten. Jammer..

Toch, al bij al, ook op andere dagen is de korting die je geniet bij Match, BON in combinatie met de punten ( 2500 in totaal = 3 euro ) niet weinig. De prijs bij Match is deze week 9,98 euro. Met alle kortingen eraf, 2,98 euro.

Net iets goedkoper is het bij Carrefour, tenminste als je de nieuwsbrief van Carrefour ontvangt. Daarin stond deze week een BON die goed was voor 300 bonuspunten op een pak SUN tablets naar keuze. Combineer die met de -4 euro BON die je in de winkel vindt, en je hebt 7 euro korting. 52 tablets budget pack kost normaal 9,69 euro, maar met de korting nog maar 2,69 euro.

Waar ik een beetje over twijfelde was de afbeelding op de punten-bon. Die laat een pack van 54 tablets zien (ipv 52), er staat echter bij “Bij aankoop van 1 pak tabletten Sun All in 1 naar keuze”. Aan de kassa gaf dit gelukkig geen probleem. Trouwens, er was geen pack van 54 tablets te vinden in de rekken.

Vind je dit soort experimenten interessant? Heb je zelf enkele tips om extreme kortingen te krijgen. Laat het ons weten in de commentaren hieronder (Klik op REAGEER als je het commentaar-venster niet ziet).