Albert Heijn : 2+3 en 1+1

Nog tot 24 januari geniet je bij Albert Heijn van immense kortingen, tot wel 60% in de vorm een van 2+3 actie op alle Persil of Silan producten. Voor de vaatwasser pakken Finish en Sun uit met 1+1 gratis.

Alle Kellogg’s ontbijtgranen 1 gratis voor 1 kopen (1+1). Dat kopt de folder deze week. Als we door de folder bladeren komt de ene 1+1 na de andere voorbij: Bosto, Appelsientje, McCain, Bonduelle ..

Ook bier is flink in de afslag. 6 blikjes Bud gaan voor 50% de deur uit. Voor wie het liever zonder alcohol drinkt, de 0.0% alcohol Stella Artois is 1+1 gratis. Verzorginsproducten in de promotie zijn van Elvive, Andrélon, Guhl, Taft, Studio Line en Aquafresh.

Daarnaast zijn er ook tal van producten die aan €0,99 verkocht worden, waar ze normaal 2 to 3 euro kosten. Dat is 60% voordeel. Doen mee: Verkade, Fristi, Chocomel, Snach a Jack, Almhof, Aquarius, Haribo, Witte Reus, Polmolive, Dreft, Lenor, …

Wat te doen als de producten niet meer in de winkel ligger? Simpel: Vraag een digitale reclamecheque. De promotie wordt dan voor jou met 1 week verlengd en op je geactiveerde bonuskaart gezet. (Behalve als het een op=op product is of buiten het standaard assortiment valt). Wanneer je dan in die extra week het product koopt en je bonuskaart scant, gaat de korting er alsnog af. Lees meer hierover op de klantenservice pagina van Albert Heijn: https://www.ah.be/klantenservice/ah-bonus/bonusaanbiedingen

Bekijk hier zelf de folder : https://www.ah.be/bonus/folder/bonus-week-03-2021

Actie geldig tot en met 24 januari 2021